Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Wishlist

wishlist_chrystelle

 

Idag önskar jag att dessa plagg hade funnits i min garderob. Är riktigt sugen på ett par nya sneakers från nike helst svart vita men ändå nättare sula än dessa. Hittade den här coola skinnjackan med mysigt fluffigt foder som mer än gärna hade fått värma när det blåser. En celine trio bag har länge stått på min att köpa lista men så dyra inköp blir det inte förrän efter semestern, önska kan man ju alltid göra!

Today, I wish that these garments had been in my closet. Is really want a new pair of sneakers from Nike preferably black and white but still neater sole than these. Found this cool leather jacket with cozy fluffy lining that is welcome to warm me when the wind blows. A Celine trio bag has long been on my to-buy list, but so expensive purchases will not happen until after the winter trip, but you can always wish!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!