Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Blue blue blue

_DSC1129_Fotor_Fotor
_DSC1126_Fotor
_DSC1132_Fotor_DSC1128_Fotor

 

Haha märks det att jag älskar djup blått? Känns skönt att bryta av allt det svarta i garderoben mot blått istället så kan man lyxa med svart då och då istället. Jag var ute på rean i veckan och kom hem med tre nya tröjor, bla denna på bilden. Den är i 100% merino ull och super skön. Köpte en till likadan i svart och en rosa fluffig sak i alpaca, mer om den en annan gång. Perfekt tillfälle att köpa på sig bra basplagg är ju ändå på rean för då kan man lätt kosta på sig något finare. Den här fyndade jag på cos som alltid har riktigt bra rea.

Haha, isn’t it quite clear that I am in love with deep blue? Feels good to break off all the black in the closet with blue instead so I can treat myself with black now and then instead. I was out shopping at the sale this week and came home with three new shirts, the one in the pictures. It is in 100% merino wool and super comfortable. Bought one more in black and a pink fluffy thing in alpaca, more about that one another time. Perfect opportunity to buy good basics is on sale. This sweater I got from cos that always has really good sale.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson