Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Timberland

_DSC1053_Fotor

 

Men hej finaste läsare!

Sidan har varit nere ett tag men nu är den up and running igen. Tänkte visa er mina nya fina timberland kängor jag fick i julklapp av min älskling. Har velat ha ett par kängor som funkar på vintern men som ändå är rätt nätta man kan ju säga att jag tröttnat lite på slappa uggisar. Jag har redan hunnit använda dom två gånger men tyvärr fått lite skoskav men annars så är dom super sköna och perfekta till alla mina korta jeans.

Hey lovliest readers!

The freshnet page has been down for a while but now it’s up and running again. Thought show you my new  timberland boots I got for Christmas from my darling. I’ve wanted a pair of boots that work in the winter but are still quite small, one can say that I got tired of sloppy uggs. I have already used them twice but unfortunately got a bit sore feet, otherwise they’re super comfortable and perfect for all of my short jeans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • these are perfect!! they are on my list of ‘things to buy’ when i move to stockholm haha. you rock them!!! can’t wait to see more pictures of you in them!

    emma 2013-12-28 08:57:23 http://www.theeapproach.com
    Svara
  • these are perfect!! they are on my list of ‘things to buy’ when i move to stockholm haha. you rock them!!! can’t wait to see more pictures of you in them!

    emma 2013-12-28 08:57:23 http://www.theeapproach.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!