Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hope Studio Dress

HOPE-06-1108-GreyDress-a

Just nu står den här klassikern från hope högt upp på min önskelista. Jag har velat ha en omlott klänning väldigt länge och förstår egentligen inte varför jag inte slagit till på denna för länge sedan. Perfekta basklänningen att ha till vardags. men snart hänger den i min garderob och den kommer vara perfekt under Marrackesh semestern till ett par skinn sandaler. Du hittar den här.

Right now, this classic from hope  is high on my wish list. I have wanted a wrap dress for a long time and do not really understand why I haven’t bought it a long time ago. Perfect basicl dress to have for everyday use. but soon it hangs in my closet and it will be perfect for my holiday in Marrackesh with a pair of leather sandals. You can find it here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!