Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sunday

_DSC0995_Fotor _DSC0997_Fotor

Igår hade vi barnvakt under dagen så vi passade på att handla de sista julklapparna till lille Frank och till varandra. Nu är det bara maten kvar sen en sista dag på jobbet innan jullugnet infinner sig.

Tänk att denna vecka är den sista veckan jag jobbar i butik? Jo jag fick jobbet jag sökte förra veckan, wihoo! Så efter julledigheterna börjar jag på mitt nya jobb med kontorstider och ledigt varje helg. Äntligen kan jag spendera mera tid med min familj. Känns super bra att börja om på nytt efter nyår. De två senaste åren har verkligen varit jätte tuffa med omställningen att bli förälder och nu äntligen börjar saker och ting falla på plats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!