Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Legs

chrystelleeriksberger-608821679996414188_1868977

 

Köpte den här sexiga klänningen med slits i sidan när jag var gravid med lille Frank, lyckan att jag fortfarande kan ha den. Så igår när vi hade julfest på jobbet så åkte den minsann på. Det är ändå helt otroligt att det är så varmt i mitten på december att man kan gå ut barbent med klackar utan att frysa. Hade verkligen super trevligt igår och jag är så tacksam för mitt jobb och mina fantastiska kollegor. Apropå jobb så måste jag in ditt nu och fixa ett par grejor innan jag ska iväg på lucia tåg på Franks dagis. Vi hörs senare.

Bought this sexy dress with side slit when I was pregnant with Little Frank, so happy that I can still wear it. So yesterday when we had the Christmas party at work it went  on. It is still amazing that it’s so hot in mid-December that you can go out bare-legged with heels without freezing. Had a really super nice yesterday and I am so grateful for my job and my wonderful colleagues. Speaking of jobs, I have to get going now and fix a couple of stuff before I go to the Lucia celebration at Frank’s nursery. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind