Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Legs

chrystelleeriksberger-608821679996414188_1868977

 

Köpte den här sexiga klänningen med slits i sidan när jag var gravid med lille Frank, lyckan att jag fortfarande kan ha den. Så igår när vi hade julfest på jobbet så åkte den minsann på. Det är ändå helt otroligt att det är så varmt i mitten på december att man kan gå ut barbent med klackar utan att frysa. Hade verkligen super trevligt igår och jag är så tacksam för mitt jobb och mina fantastiska kollegor. Apropå jobb så måste jag in ditt nu och fixa ett par grejor innan jag ska iväg på lucia tåg på Franks dagis. Vi hörs senare.

Bought this sexy dress with side slit when I was pregnant with Little Frank, so happy that I can still wear it. So yesterday when we had the Christmas party at work it went  on. It is still amazing that it’s so hot in mid-December that you can go out bare-legged with heels without freezing. Had a really super nice yesterday and I am so grateful for my job and my wonderful colleagues. Speaking of jobs, I have to get going now and fix a couple of stuff before I go to the Lucia celebration at Frank’s nursery. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!