Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vintage jeans

vintage jeans_chrystelle

 

Mina bästa jeans är självklart vintage jeans. Båda paren har jag fyndat väldigt billigt i bangkok. Ett par vintage 501 fick följa med hem denna gången och jag älskar dom. Men nu behöver jag dock ett par liknande med lägre midja. Acne pop skulle sitta fint men jag tycker det är synd att dom är så korta i benen. Blir lite kallt såhär på vintern ju. Så har ni några tips där ute hojta. Vintage 501:orna på bilden hittar du här och acne pop här. 

My best jeans are obviously vintage jeans. Both pairs I have bargain-hunting very cheap in bangkok. A pair of vintage 501 came home this time and I love them. But now I need a similar  pair with a lower waist. Acne pop would be nice but I think it’s a shame that they are so short in the legs. Gets a little cold during the winter after all. So do you have any tips out there holler. Vintage 501: s in the picture can be found here and acne pop here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson