Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

them jeans

jeans_chrystelle
jeans_chrystelle2
jeans_chrystelle3
jeans_chrystelle6
jeans_chrystelle4
jeans_chrystelle5

 

Idag när jag är hemma med min lille Frank som är lite små förkyld så bär jag mina bekväma 501:or som jag skrev om inlägget innan. Tillsammans med mitt favorit plagg skjortan.  Vi ska strax bege oss ut och leka lite i snön då den snö som nu ligger på marken kommer försvinna i veckan med alla plusgrader som kommer.

Today when I am at home with my little Frank who has a bit of a cold, I wear my comfy 501 from levis that I wrote about in the previous  post. Wear them along with my favorite garment, the shirt. We’ll soon head out to play around in the snow before it disappear in a week with all the plus degrees coming up.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!