Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A white and gold christmas

_DSC0850_Fotor3
_DSC0852_Fotor2
_DSC0851_Fotor1

 

Vi är inte så mycket för julpynt i denna familj mer än lite doftande julblommor kanske nån ljusslinga och en julgran. Förra året hade vi en jätte stor gran med röda kulor men i år blir det nog med vita och guldiga kulor. Jaha det är andra advent idag så två veckor kvar till jul. Så skönt att slippa köpa julklappar då vi bokat en semester i januari istället. För mig handlar julen om att vara tillsammans och inte om att ge varandra massa grejor, skänker i så fall hellre till välgörenhet. Men Frank får ju såklart nån julklapp. Nu ska jag strax bege mig till jobbet så dags att göra sig iordning. Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi imorgon.

We are not so much for Christmas decorations in this family more than a little fragrant Christmas flowers maybe some light strings and a Christmas tree. Last year we had a very large christmas tree with red balls and bows, but this year it will be with white and golden beads and details. Well today is the second Advent so two weeks left until Christmas eve. So nice not having to buy Christmas presents because we booked a holiday in January instead. For me, Christmas is about being together with the ones you love and not about giving each other stuff I rather donate to charity. But Frank gets of course something for Christmas. Now I’ll have to get prepared for work. Hope you have a nice Sunday and I will update as usual on monday.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!