Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

thinking of… fur

_DSC0883_Fotor
_DSC0864_Fotor
_DSC0860_Fotor1
_DSC0870_Fotor
_DSC0867_Fotor

 

Den första snön kom idag men det är för varmt på marken för att den ska stanna så vi hoppas på minusgrader så den stannar hos oss. Ikväll ska det tydligen bli storm och snökaos om man tror löpsedlarna alla fallJag tog fram min varmaste päls som jag fått i present för några år sedan men är fortfarande kluven till om det är rätt eller fel med second hand pälsar. Tidigare brydde jag inte mig speciellt mycket men har tänkt mycket på det på senaste. Sen när hela den här angora kanin grejen kom fram kändes det extra jobbigt. Aja jag har ju alla fall inte beställt och köpt denna päls men min nästa pälsinvestering får nog bli en fejkis.

Rensade ur min garderob idag och nästan allting i färg försvann. Märker hur jag mer och mer tyr mig till enklare outfits och klassiska plagg. Hade ni inte trot om ni sett bilder på mig för 5 år sedan. Tiderna förändras.

The first snow came today but it’s too warm on the ground for it to stick so we’re hoping for minus degrees so it stays with us. Tonight there’s a  storm and snow chaos coming if you believe the headlines at least. I  took out my warmest fur coat that I got as a gift a few years ago but is still split on whether it is right or wrong with second hand furs. Earlier I did not care for it very much but thought a lot about it lately. Then when this whole angora bunny thing came up, it felt extra hard. Oh well, at least I did not ordered and bought this coat brand new but my next fur investment will probably be a fake fur.

Cleaned out my closet today and almost everything in crazy colors disappeared. Noticing how I increasingly resorting into simpler outfits and classic pieces. You would not belived that if you saw pictures of me from 5 years ago. Times are changing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!