Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Look a like

b9471012d185d39af8beaffcc6f71863

c600x441

Jag vet att jag inte är den enda som suktade efter den här snygga fårpäls jackan från Acne förra året. Nu har jag allafall hittat flera budget alternativ till orginalet. Den vänstra kommer från chicy.com och är gjord i polyester medans den högra är från samsoe samsoe och är i mocka och äkta fårpäls.

I know I’m not the only one craving this stylish sheepskin jacket from Acne last year. Now I have least found several budget options to the original. The left one’s  from chicy.com and is made from polyester while the right is from Samsoe Samsoe and is made ​​of suede and genuine sheepskin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!