Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ELLE DENMARK

_DSC0851_Fotordk
_DSC0856_Fotordk2
_DSC0857_Fotordk3
_DSC0859_Fotordk7

 

Danish people do know how to fashion!

När jag var hos min syster för ett par veckor sedan så tipsade hon mig om danska ELLE då jag uttryckte mitt lilla missnöje med svenska ELLE. Så igår när jag var på presstop för att handla lite nytt så fick den här fina tidningen följa med. Herreguuud vilken stor skillnad. Den är clean och helt perfekt. Så jag tänkte tipsa vidare till er också om detta vackra magasin. Insåg precis att alla mina favorit modemagasin förutom styleby är danska. Heja danmark!

Danish people do know how to fashion!

When I was with my sister a couple of weeks ago, she tipped me about Danish ELLE when I expressed my little dissatisfaction with Swedish ELLE. So yesterday when I was at presstop to buy some new nice magazine. My god what a big difference. It is clean and perfect. So I figured I pass it on to you. Just realized that all of my favorite fashion magazines in addition STYLEBY are Danish. Cheer Denmark!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!