Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Social Media pt 2

_DSC0807_Fotor52
_DSC0804_Fotor51
_DSC0805_Fotor53

”When in doubt, put on your basic favourites in black & white.”

Sovit dåligt inatt lika med en enkel outfit i mina favorit färger. Kavajen får agera outfit förhöjare.

Jag missade personal mötet igår på jobbet pga att jag inte har nån smartphone med en ordentlig kalender som kan påminna tankspridda mig, förra veckan höll jag på att missa ett viktigt event också pga brist på lur. Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka den på fredag för nu saknar jag Instagram rätt mycket också. Jag sticker inte under stolen med att jag är lite smått besatt av sociala medier men jag vill tro att jag äntligen hittat en bra balans mellan det och det verkliga livet där man faktiskt träffar människor och interagerar med dom. En följare på Instagram frågade mig om jag inte kunde kommentera mina åsikter om att ha med barn på bloggar och Instagram osv. Kan börja med att berätta att för mig tog det lång tid innan jag visste hur jag ville ha det. Förut så förekom min son Frank väldigt mycket på bloggen och det var rätt mycket fokus på honom kanske också mest för att alla ville läsa om honom (har aldrig varit så populär bloggare som under mammabloggs perioden) men jag kom på senare att det här var ju inte alls vad jag ville. Jag ville inte ha ett fokus på mitt barn i bloggen och jag ville inte att han skulle vara det största dragplåstret. Så jag riktade tillbaka mitt fokus på mode och har nu utvecklats väldigt mycket som modebloggare. Visst går det mycket trögare nu med statistik och kommentarer men åtminstone så bloggar jag om något jag kommer kunna stå för om 20 år. Plus att jag slipper ta diskussionen med mitt barn när han blir äldre och börjar ifrågasätta varför osv. i slutändan så måste det ju ändå få vara hans val. Men så har vi instagram då… jag startade mitt Instagram konto för flera år sedan innan jag ens blev gravid och långt innan facebook köpte upp det. det började ju såklart som en kul grej där ens nära vänner kunde följa ens liv i små glimtar och jag älskar ju att fota så det var rätt givet för mig att hoppa på det tåget så tidigt. Sedan kom facebook med i bilden och boom så exploderade det och jag drog på mig massor av nya följare. Men jag kan ändå känna att det är annorlunda där för där förekommer min son säkert oftare än vad jag själv gör och jag har egentligen inget svar på varför jag har med honom där men inte så mycket på bloggen. men antagligen för att det känns annorlunda. Dessutom är det så att bloggen är ju ett jobb som jag tjänar pengar på och får betalt medans instagram faktiskt började som en liten sidohobby. Aja tror ni fattar grejen.

Med det sagt vill jag poängtera att alla gör som dom vill jag säger inte att mitt sätt är det bästa sättet men finn din balans och det du och ditt barn mår bra av så ska ni se att allting annat kommer falla på plats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!