Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mary-Kate & Ashley Olsen for Bikbok ss14

5ox9 e71o hvh1 kh94 yt7s yxhr

 

 

Jag var verkligen inget stort fan av de två tidigare kollektionerna men denna säger jag bara wow till. Älskar stylingen i den här lookboken och det känns verkligen som att mycket av Ashleys personliga klädstil kommer fram här. Många bra baser som är must haves i en garderob. De största favoriterna är nog den beiga safari jackan och den stickade grå koftan som jag ser mig själv i under min vinter semester till nordafrika nu i januari. Annars gillar jag allt annat i kollektionen också. Får nog hänga på låset när den här släpps.

I really was not a big fan of the two previous collections, but to this I just say wow!!! Love the styling of this lookbook and it really feels like much of Ashley’s personal fashion style emerges here. Many good basics that are must haves in the wardrobe. The biggest favorites are probably the beige safari jacket and the knitted gray cardigan that I see myself in during my winter vacation to North Africa this January. Otherwise, I like everything else in the collection too. Will probably hang on the lock the day this is released.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!