Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

La redoute 140 years

IMG_2138

IMG_2040

IMG_2043

IMG_2042

IMG_2174

IMG_2036

IMG_2237

 

Förra veckan var jag med och firade la Redoutes 140 års dag. helt otroligt med gamla mode hus jag blir väldigt fascinerad av sånt. La redoute ligger mig desutom extra varmt om hjärtat då det är franskt och jag annser mig själv lite som fransk då jag talar franska flytande. Genom åren har jag handlat mycket där då dom har enligt mig världens bästa sortiment när det kommer till bra och perfekta baser till vänliga priser. Jag hände med finaste Jimmy under kvällen och det var en super trevlig tillställning. Tycker ni ska kicka in på deras snygga inspirationssida som ni hittar här. Håll också utkik efter deras nya designsamarbete som släpps snart ni ser sneak peak på kollektion på bilderna ovan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!