Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mules

c800x371

 

God Morgon!

Ska strax iväg på ett yoga pass. Är ju ledig idag så bästa sättet att starta dagen på är ju ändå yoga. Har precis kommit igång med min tränning igen efter att jag pajade min rygg när jag lyfte fel i sommras och fick ont i ryggen. Idag drömmer jag om att se ut såhär i dröm sommarklackarna från celine. Skulle sitta fint på fötterna på semestern i januari. Mer om den senare idag. got to go!

Good Morning!

I’m just on my way to a yoga class. I’m off from work today so the best way to start the day is, after all, yoga. I just started with my work out again after I hurt my spine when I lifted wrong last summer and got a sore back. Today I dream about looking like this in the dream summer heels from celine. Would be nice to put my feet in these for our winter holiday in January. More about that later today. Got to go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!