Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Busnel

_DSC0858_Fotor2
_DSC0877_Fotor8
_DSC0884_Fotor9
_DSC0853_Fotor12

 

Hur fina är inte min och Franks nya stickade skepparjackor från Busnel? Jag är ju ett stort fan av matcha med både Frank och hans pappa och dessa finingar var ju så svåra att motstå. Det är ju nåt speciellt med marinblått och guld kombon. Dessa fyndade vi på den charmiga butiken Bibbi och Birger i sundbyberg. Hon säljer ut dom till  nästan halva priset och det finns flera olika basfärger att välja mellan. Frank fick nån storlek större så han kan växa i den till nästa vår/sommar. Perfekta julklappen!

How nice is mine and Frank’s new knitted pea coats from Busnel? I’m a big fan of matching with both Frank and his dad and these knits was so hard to resist. There is something special with navy blue and gold combo. We bought them in the charming shop Bibbi and Birger in Sundbyberg. She sells them out at half the price right now and there are several different basic colors to choose from. Frank got one size larger so he can grow in it the next spring/summer. Perfect Christmas gift!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • asså jag dör, ni är så fantastiska och fina och coola!! Jag vill hänga med er

  Ariana LLeshaj 2013-12-03 21:25:22
  Svara
 • asså jag dör, ni är så fantastiska och fina och coola!! Jag vill hänga med er

  Ariana LLeshaj 2013-12-03 21:25:22
  Svara
 • Ja orkar inte, ni är så fina!!! Vi får ses på en kaffe eller ett glas vin snart 🙂

  hilda 2013-12-03 18:57:41
  Svara
 • Ja orkar inte, ni är så fina!!! Vi får ses på en kaffe eller ett glas vin snart 🙂

  hilda 2013-12-03 18:57:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!