Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wishlist

c1024x1024

 

Julen står på gläntan så jag tänkte visa er några av de grejerna jag har på min önskelista. Ett par klassiska spetsiga pumps i mocka bör finnas i varje kvinnas garderob, dessa kommer från zara. En polygon glas terrarium i mässing att ha växt eller ljus i skulle göra sig fint i mitt sovrums fönster, snygga mjukisbyxor att ha till vardags med klackar saknas verkligen i min garderob, dessa är från zara, är lite sugen på att testa chanels haypade ansiktskrämer, bordslampan cylinder i mässing från svenskt tenn skulle vara fin i köksfönstret, en klassisk blåvit randig skjorta, en louis vuitton necessär att ha i min neverfull, något fint smycke typ det här örhänget från Sophie Bille Brahe och ett par klassiska R.M Williams kängor i mocka.

Christmas is around the corner so I wanted to show you some of the stuff I have on my wish list. A pair of classic pointy pumps in suede should be in every woman’s basic wardrobe, these are from zara. A polygon glass terrarium in brass to have a plant or candles in would do just fine in my bedroom window, sleek looking sweatpants to have everyday with heels is really lacking in my closet, these are from zara, Im a bit eager to try chanels hyped face creams, table lamp cylinder in brass from svenskt tenn would look good in the kitchen window, a classic blue and white striped shirt, a louis Vuitton toiletry bag to have in my neverfull, some fancy jewelry like this earring from Sophie Bille Brahe and a pair of classic RM Williams boots.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!