Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fuzzy

_DSC0825_Fotor1
_DSC0822_Fotor4
_DSC0832_Fotor6
_DSC0826_Fotor5
_DSC0824_Fotor2

 

Hello!

hoppas ni haft en fin helg, jag har bara umgåts med min familj. i lördags vart vi bjudna till min svärmor på lunch och på söndagen julmarknaden på skansen med Franks farfar. På kvällen körde jag 75 minuters yoga så är rätt slut denna måndag. Första advent var det ju igår också tänk att det här året är inne på sin sista månad känns helt overkligt vad det här året gått fort ju, men också mycket bra grejer har hunnit hända.

Jag delar med mig utav en outfit från förra veckan som inte hann komma upp på bloggen. Mina håriga boots är nya från H&M trend, vaxade jeans från acne, skepparrock från zara, väska från Chanel och stickad tröja från hope.

Hello!

hope you had a nice weekend, I just hung out with my family. Saturday where we were invited to my mother in law for lunch and on Sunday the Christmas market at Skansen with Frank’s grandfather. In the evening I had 75 minutes of yoga so Im pretty tierd this Monday. First Advent was yesterday. Can’t believe that this year is in her last month, feels completely unreal… this year passed quickly of course, but alot of good stuff has happened.

I share an outfit from last week that did not appear on the blog. My hairy boots are new from H&M trend, waxed jeans from Acne, pea coat from Zara, bag from Chanel and knitted sweater from Hope.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!