Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

New in

_DSC0792
_DSC0793

 

Det värsta jag vet är att frysa om tassarna så därför har jag nu investerat i ett par sorel lookies från deichmann. Hade nämligen ett presentkort där som jag behövde lösa in innan det gick ut. Uggs i all ära men dom håller ju typ bara en säsong för mig sen blir de så solikiga och fula så dessa känns  mer hållbara när vi ska ut och vinter leka i snön med Frank. Längtar lite till snön nu…

The worst thing I know is to freeze off my feet so therefore I have now invested in a pair of sorel lookies from Deichmann. Had a gift card there that I needed to redeem before it went out. Uggs are all very well but they only last one season for me since they become so trashy and ugly after one winter season so these feel more durable when we are going out to play in the winter snow with Frank. Longing for some snow now …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind