Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Greta

_DSC0850_Fotor7
_DSC0853_Fotor6
_DSC0851_Fotor7
_DSC0842_Fotor8

 

Jag fick de här jätte fina klassiska Lisa byxorna från Greta i veckan. Invigde dom idag och dom är redan favoriter. Älskar byxor som förlänger benen. På bilden ser dom svara ut men dom är mera blåsvarta. Du hittar dom här.  Min mjuka cashmere jacka är också en ny favorit som jag fyndade second hand  förra veckan. Den känns väldigt lyxig på. Min ull polo har jag lånat i makens garderob och den kommer från paul & friends. Till det har jag mina nya håriga ankelboots jag köpt på H&M trend, bättre bild på dom kommer senare.

I got these really nice classical Lisa pants from Greta. Whore them today and they are already favorites. Love trousers that extend your legs. In the picture they look black but they are more blue-black. You can find them here. My soft cashmere jacket is also a new favorite I baught second hand last week. It feels very luxurious with a cashmere coat. My wool turtleneck I have borrowed from my husband’s wardrobe and it’s from Paul & friends. I whore this with my new hairy ankle boots I bought at H&M Trend, better picture of them later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson