Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunday!

_DSC0860_Fotor1
_DSC0866_Fotor4
_DSC0858_Fotor2
_DSC0870_Fotor5

 

 

Tjej helg och jobb har jag varit upptagen med de senaste dagarna. Ifredags drack jag vin med mina vänninor på nytorget 6. Super trevligt ställe ju med stans mysigaste vinterutesrvering. När man är småbarnsförälder så är det inte så jätte ofta man kommer ut och hänger bara med sina tjejkompisar jag vill ju helst vara hemma på kvällen och natta min son och mysa med maken men ibalnd måste man göra annat också för kunna uppskatta hemma och familjelivet och mina vänninor är bäst på att få mig att tänka på annat. Lördagen följde med himelsk god tjejmiddag hos en vännina. Vi drack vin prata om livet och åt charkisar tills v nästan somna i soffan hela bunten. Tack för att ni finns och får mig att må så bra.

Jag kan inte sluta ha på mig den här myströjan. Bor typ i den hela tiden. Funderar faktiskt på att köpa mig en till i en annan färg hade varit perfekt med marinblå men tror dessvärre att den inte görs i den färgen längre.

tröja – Hope, jeans – Acne, väska – Balenciaga

Girls weekend and work, that’s what I  have been up to the last few days. Friday I drank wine with my girlfriends at nytorget 6. Super nice place with the city’s cosiest winter outdoor dining. When you’re a parent of young children, it is not so very often you come out and just hang with your ​​girlfriends, I want the time to be at home in the evening and spend time with my son put him to sleep and cuddle with my husband but sometimes you have to do other things also to be able to appreciate the home and family life and my girlfriends are the best at getting me to think about other stuff Saturday came with angelic good girl dinner with a female friend. We drank wine, talk about life and ate cured meat ice until v nearly fall asleep on the couch the whole bundle. Thanks for being there and makes me feel so good.

I can not stop wearing this cosy knit. Thinking about buying me another one in a different color would have been perfect with navy.

sweater – Hope, jeans – Acne, bag – Balenciaga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson