Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Social Media

_DSC0814_Fotor1
_DSC0816_Fotor2
_DSC0817_Fotor3

 

Hej vänner ledsen för frånvaron igår. Jag är hemma och vabbar min son som är sjuk i feber och annat som hör till denna säsong. Hängde med hans farmor på dagen sen 3 olika läkarbesök bla ett på astrid lindgrens. Men idag har han mått lite bättre och fått i sig mera näring. Det blir många timmar framför Pippi dagar som dessa men inte mig emot. Det har ju varit mycket debatter om föräldrar och deras smartphone användande och det är någonting som jag verkligen tar till mig. Jag är väldigt aktiv i många olika sociala medier som bloggen, facebook, instagram och pinterest så min telefon är verkligen ett verktyg jag använder mycket och ibland blir det nästan svårt att lägga ifrån sig den. Men när jag är med min son så lägger jag alltid undan den. Tänker på att inte prata i telefon när han är med mig, förutom såna korta viktiga samtal med hans pappa till exempel. Undviker att instagrama eller att sitta och blogga på datorn när han är med. Eftersom det här också är ett jobb för mig så är det  ju självklart svårt att bara släppa allting och ibland finns där inga luckor när jag är med Frank och kanske måste uppdatera, så jag försöker att välja mina tillfällen och jag och min make påminer varandra att inte leka med våra iphone när vi är med våran son. Hur gör ni? Är det något som ni tänker på?

Kylan börjar smyga sig på här sakta men säkert och jag längtar faktiskt efter snön nu så det blir ljusare. Om ca en månad så vänder det och vi börjar gå mot ljusare tider så då blir det automatiskt roligare outfitbilder. På bilden rockar jag min favorit peacoat från zara (förra hösten) bästa vintage jeansen från dr John, angora mössa från åhlens och uggs som inte syns på bilden (kanske lika bra).

Hi friends, sorry for the absence yesterday. I’m home taking care of my son who is sick with a fever and other things that belong to this season. Hung out with his grandmother during the day then 3 different doctor’s appointments  including one to the emergency. But today, he’s a little better and have been drinking and eating better. There’s been many hours in front of Pippi Longstocking these last couple of days but I don’t mind. There ‘s been a lot of debates about parents smartphone use and how it affects our children something I really taken to heart. I’m very active in various social media like the blog, facebook, instagram and pinterest so my phone is really a tool I use a lot and sometimes it’s almost hard to put it down. But when I’m with my son I always put it away. I don’t talk on the phone when he is with me, except that kind of short- important conversations with his father for example. I avoid instagram or to sit and blog on the computer when he’s with me. Since this is also a job for me it’s obviously difficult to just drop everything and sometimes there no gaps when I’m with Frank and may need to update, so I try to choose my times and my husband and I remind eachother not to play with our iPhones when we are with our son. How do you do? Is it something you think about?

The cold begins to creep up on us here slowly but surely and I actually want snow now so it gets brighter. In about a month it turns and we start walking towards brighter times so then it automatically comes fun outfit pictures and posts. This pictured coat is my favorite, peacoat from Zara ( last fall ) best vintage jeans from Dr. John , angora beanie from åhlens and uggs which are not visible in the picture (maybe it’s for the best).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind