Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Couch surfer

_DSC0887_Fotor2
_DSC0889_Fotor3
_DSC0882_Fotor1

 

Mörkret ute just nu gör det väldigt svårt att fota sin dagens ute om man inte är ute i god tid. Solen går ju ner redan kl 15 så efter det är det svårt. Så jag testar lite olika lösningar inomhus hemma och jag gillar det, vad tycker ni?

Tisdag idag och jag är glad för det ett steg närmre helgen, även om jag jobbar hela helgen så känns det faktiskt helt ok. Efter gymmet idag gick jag in på myrornas för att fynda lite och hittade den finaste rosa kappan/kavajen och en cashmere tröja. Kommer upp i en outfit snart. Men såhär ser jag allafall ut idag en gamal tröja från MQ jag haft sen jag var gravid, jeans från Acne och klackar från Tom Ford.

The darkness outside right now makes it very difficult to photograph if you’re not out in time. The sun goes down the already 3 pm so after that it’s difficult. So I’m trying a little different solution indoors at home and I like it, what do you think?

Tuesday today and I’m happy for it one step closer to the weekend, although I’m working all weekend but it actually feels quite ok. After the gym today I went to the salvation army’s second hand shop to find some bargains a bit and found the nicest pink coat and a cashmere sweater. Coming up in an outfit soon. But this is how I look today, an old knit from MQ I’ve had since I was pregnant, jeans from Acne and heels from Tom Ford.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson