Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunday

_DSC0768_Fotor1
_DSC0772_Fotor3
_DSC0773_Fotor4
_DSC0771_Fotor2

 

Hej finingar! Hoppas helgen varit snäll mot er. Själv har jag varit ledig. Hängt med min familj med lite utflykt till gustavsbergs porslins museum och brunchat med mina vänninor på söndagen. Denna vecka som gått har varit sjukt intensiv med massa konstiga saker som hänt så jag är lättad att det äntligen är måndag och jag får en ny chans att göra om och göra rätt, ingen måndags ångest här inte. Alla fall så bestod söndagens outfit av slappa vintage jeans från Lee, och en tischa jag låna av maken precis som det ska vara på söndagar.

Hi friends! Hope the weekend has been kind to you. I myself have been off from work. Hung out with my family with a little excursion to Gustavsbergs porcelain museum and sunday brunch with my girlfriends. This past week has been crazy intense with lots of weird things that happened so I’m relieved that it’s finally Monday and I get another chance to redo and do right, no monday anxiety here not. So Sunday’s outfit consisted of lounging vintage jeans from Lee, and a t-shirt I borrowed from my husband. Comfy just as it should be on Sunday’s.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • SÅ snyggt!!

    nathalie 2013-11-27 16:35:38
    Svara
  • SÅ snyggt!!

    nathalie 2013-11-27 16:35:38
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand