Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Magazine

_DSC0784_Fotor3

För någon månad sedan så sa jag upp min tv hemma. Förstår inte varför man har tv egentligen. Allt man vill titta på finns ju på play kanalerna och det slutar ändå med att man bara sitter och zappar. Alla fall nu är den borta så jag har fått mera tid över till läsning och annat trevligt. Bestämde mig för att avsluta min ELLE prenumeration också då jag tycker den har blivit så himla mycket sämre. Istället läser jag dessa tre. Styleby, Cover och numera Costume. Costume är min nya favorit tidning. Har precis bläddrat igenom mitt första ex som ni ser överst på bilden och undrar bara varför jag inte köpt den tidigare. Absolut en ny favorit i tidningshögen. Föresten hur gör ni med era gamla nr? sparar ni eller slänger ni?

About a month ago or so I resigned my TV at home. Do not understand why you have TV really. All you want to look at you’ll find at the  the play channels. Any who now it’s gone, so I had more time for reading and other nice stuff. Decided to cancel my subscription for swedish ELLE also because I think it has become so boring. Instead, I read these three. Styleby, Cover and nowadays Costume. Costume is my new favorite magazine. Have just browsed through my first ex as you can see at the top picture and just wondering why I have not bought it before. Definitely a new favorite in the pile of fashion magazines. By the way how do you do with your old numbers? Do you save or throw it away?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag älskar de danska tidningarna! Helt klart bäst! Jag sparar mina tidningar i en snygg hög. Rensar då och då och behåller favoriterna

  Johanna 2013-11-18 16:22:36
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja visst är dom! Jag tror nog jag ska göra som dig, dags att rensa lite för det är så himla mycket nu. Ha en fin dag. /C

   chrystelle 2013-11-19 14:39:42
   Svara
 • Jag älskar de danska tidningarna! Helt klart bäst! Jag sparar mina tidningar i en snygg hög. Rensar då och då och behåller favoriterna

  Johanna 2013-11-18 16:22:36
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja visst är dom! Jag tror nog jag ska göra som dig, dags att rensa lite för det är så himla mycket nu. Ha en fin dag. /C

   chrystelle 2013-11-19 14:39:42
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson