Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shine bright

_DSC0907_Fotor

 

När jag var gravid fick jag mycket pigment fläckar i ansiktet (de flesta har försvunnit) och jag har sedan alltid haft rätt stark ärr bildning så när jag fick chansen att testa denna nya produkt från eucerin så kunde jag inte tacka nej. Den ska jämna ut hudtonen och ta bort mörkare fläckar. Efter två veckors användande så måste jag säga att jag redan ser förändringar och min hy känns mycket mjukare och jämmnare. Vi som är mörkhyade har nog mycket lättare för att få pigment fläckar alla fall så syns dom mer på oss. För att förhindra dom så använder jag alltid solskyddsfaktor i ansiktet året om och försöker att inte vara så mycket i solen på sommrarna. Automatiskt så motverkar det även rynkor. Kan verkligen rekomendera dessa dag och natt krämer. Du hittar dom på Lloyds apotek.

When I was pregnant I had lot’s of pigmented spots on the face and then I have always had pretty strong scar formation so when I got the chance to try this new product from Eucerin, I couldn’t resist. It will even out your skin tone and remove dark spots. After two weeks of use, I must say that I am already seeing changes and my skin feels much softer and more even. We who are dark-skinned has probably much easier to get pigment spots. To prevent them I always use sunprotection in the face all year around and try not to be so much in the sun during summer. With my metod you automatically counterproductive wrinkles. I really recomend these day and night creams. You can find them at Lloyds pharmacy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson