Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & Silver

onmymind

 

Som jag skrev i några inlägg nedan så är jag inne i en silver period just nu. Jag är på jakt efter en ny klocka, en lite diskret sak i silver eller med läderband. Denna klassiker från cartier står högt på listan, ett par nya klackar i mocka är något som jag länge letat efter kanske blir det ett par klassiska pigalle från Christian Loubutin. Ett par nya svarta jeans är den bästa basen i min höst/vinter garderob och jag vill ha ett par med hög midja och ett par med låg midja. Triangel spets bh är det snyggaste om man har mini tuttar som jag har den här från H&M har jag klickat hem, såg också nån fin på monki som jag ska titta närmre på i helgen. Sist men inte minst dröm skinnjackan från Blk Dnm.

As I wrote a few posts below, I’m in a silver loving period right now. I am on the lookout for a new watch, a little discret thing in silver or with leather strap. This classic from Cartier is high on the list. A new pair of heels in suede is something that I have long been looking for maybe it will be a couple of classic Pigalle from Christian Loubutin. A new pair of black jeans is the best basic pant in my fall / winter wardrobe and I want a pair with a high waist and a pair of low waist. Triangle lace bra is the best looking if you have mini boobs like I have this one from H&M, I clicked home, also saw some nice one at monki that I’ll have a closer look at this weekend. Last but not least dream leather jacket from Blk DNM.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • På tal om ditt föregående inlägg med rekommendationen av eucerin : du ser ju ut att ha superfin hy!! Vilket smink använder du för att få så jämn och fin hy?

  Tack för en härlig blogg, har läst din blogg i flera år nu:)

  D 2013-11-16 17:59:55
  Svara
  • Svar på Ds kommentar.

   Åhh tack så jätte mycket, vilken komplimang!!!
   Jag använder faktiskt inte så mycket mera smink än mascara och fyller i mina bryn. När jag vill festa till det lite så använder jag eyeliner och Ruby Woo som är bästa röda stiftet från mac. Vad kul att du gillar min blogg. Kram C

   chrystelle 2013-11-18 01:17:10
   Svara
 • På tal om ditt föregående inlägg med rekommendationen av eucerin : du ser ju ut att ha superfin hy!! Vilket smink använder du för att få så jämn och fin hy?

  Tack för en härlig blogg, har läst din blogg i flera år nu:)

  D 2013-11-16 17:59:55
  Svara
  • Svar på Ds kommentar.

   Åhh tack så jätte mycket, vilken komplimang!!!
   Jag använder faktiskt inte så mycket mera smink än mascara och fyller i mina bryn. När jag vill festa till det lite så använder jag eyeliner och Ruby Woo som är bästa röda stiftet från mac. Vad kul att du gillar min blogg. Kram C

   chrystelle 2013-11-18 01:17:10
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson