Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Everyday jewllery

_DSC0826_Fotor3
_DSC0827_Fotor4

 

Jag har alltid älskat guld och har nästan alltid guldsmycken på mig. Men på senare dar har jag lärt mig att uppskatta silver också så just nu är jag egentligen i en silver period. Men jag tänkte dela med mig av lite bilder på mina vardagssmycken som alltid är på mig. Båda armbanden kommer från sophie by sophie som är nog ett av mina absoluta favorit smyckes märken. Det med skruvar har jag fått i present av min fina vän Matilda. Det andra armbandet med kulor har jag gett mig själv i present för något år sedan och jag älskar nästan det mest, enklast är alltid bäst. Guldkedjan fick jag dagen innan min och min mans bröllopsdag av min mammas bästa vännina och det är med mig sedan dess. Nästa gång delar jag med mig av mina favorit silver smycken.

I have always loved gold and almost always wear gold jewelry on me. But in recent days, I have learned to appreciate the silver too so right now I’m really in a silver period. But I thought I share with you some pictures of my everyday jewelry that is always on me. Both the bracelets are from Sophie by Sophie who is probably one of my favorite jewelery brands. The one with screws, I got as a gift from my good friend Mathilda. The second bracelet with beads, I gave myself as a gift last year and I love it almost the most because it is so simple. The simpliest way is always the best way. The thin gold chain, I got the day before my wedding day from my mom’s best friend and it’s been with me ever since. Next time, I share with you my favorite silver jewelry.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson