Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The perfect black coat

c800x1000

 

Just nu letar jag efter den perfekta svarta kappan att bära i höst och vinter. Jag skulle vilja ha en klassisk crombierock men det verkar vara svårt att få tag i i tjejstorlekar. Tänkte tipsa er om denna fina som kommit in på H&M som är lite åt det hållet som jag vill ha men inte perfekt. Bara att kolla vidare, kanske att man ska sy upp en skräddarsydd i bangkok?

Right now I am looking for the perfect black coat to wear for autumn and winter. I would like to have a classic crombie coat but it seems to be difficult to obtain in girl sizes. Thought to tell you about this fine one at H&M which is a bit the way I was aiming for, but not perfect. gonna keep looking, perhaps I can get a tailored one in bangkok?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • http://bikbok.com/se/Categories/Collection/Jackets-blazers/L-Outw-Jackets/OC-No-15/p/7141834-990-Black;jsessionid=B9D27C60D238CE17010A7F0205FB5820

  Jag har köpt den här, gillar att den är lite herrig och rak, men samtidigt inte gigantisk, är 1,60 lång och inte så stor, så äntligen har jag hittat en lite mer maskulin jacka jag inte känner att jag försvinner i hehe.. Den är dock inte så klassisk som de du letar efter..

  Julia 2013-09-20 16:49:49
  Svara
 • http://bikbok.com/se/Categories/Collection/Jackets-blazers/L-Outw-Jackets/OC-No-15/p/7141834-990-Black;jsessionid=B9D27C60D238CE17010A7F0205FB5820

  Jag har köpt den här, gillar att den är lite herrig och rak, men samtidigt inte gigantisk, är 1,60 lång och inte så stor, så äntligen har jag hittat en lite mer maskulin jacka jag inte känner att jag försvinner i hehe.. Den är dock inte så klassisk som de du letar efter..

  Julia 2013-09-20 16:49:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström