Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skater Family

_DSC0745
_DSC0742
_DSC0755
_DSC0738
_DSC0737
_DSC0736
_DSC0749
_DSC0751

 

Jag har verkligen inte haft tid att lära mig att åka på brädan som jag fick utav min man i 25 års present men idag när vi hängde nere i parken med Frank så lyckades jag komma igång ordentligt och jag börjar få in balansen väldigt bra. Det är så kul att lära sig någonting nytt tillsammans med Frank han gör också massa bra framsteg så snart kommer vi kunna ta oss fram alla tillsammans på bräda ska bli så kul!

Jag föredrar att åka i platta skor och för mig är det bekvämast med ett par vans eller converse. Till hade jag sommarens favorit shorts från zara och ett gammalt favorit linne från Kate Moss for Topshop. Armband från Sophie by Sophie och solisar från Gina Tricot.

I really have not had time to learn how to skateboard on the board that I got from my husband for my 25th birthday, but today when we hung out in the park with Frank, I managed to take off and I’m starting to get in the balance very well. It’s so fun to learn something new together with Frank, he also makes a lot of great progress so soon we will be able to take a tour together on the board, it will be so much fun!

I prefer going in flat shoes and for me it’s most comfortable with a couple of vans or converse. I styled it with summers favorite pair of shorts from zara and an old favorite tank top from Kate Moss for Topshop. Bracelet by Sophie by Sophie and sunnies from Gina Tricot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Shit vilken perfekt kropp, tränar du mycket? Kram ellis

    ellis 2013-09-04 14:31:47
    Svara
  • Shit vilken perfekt kropp, tränar du mycket? Kram ellis

    ellis 2013-09-04 14:31:47
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind