Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Thursday or friday?

_DSC0748
_DSC0738
_DSC0743
_DSC0732
_DSC0736
_DSC0728
_DSC0721
_DSC0746

 

Idag när jag vaknade upp så var jag fast besluten om att det var torsdag idag men chi fick jag när jag insåg att det var fredag idag ju haha då är man rätt trött och i behov av semester. Idag har jag vart ledig, tagit en nap mitt på dagen, anmält mig till skolan, och sökt lite nya jobb. Ikväll ska jag lägga upp massa grejer jag vill bli av med på blocket planen är att sälja allt och börja om på ny kula. Ny stil nya möbler, nytt jobb, nytt liv och förhoppningsvis nytt hem. Jag behöver verkligen den här omstarten.

Så länge jag håller på med denna nystart så bjuder jag på en outfit som jag glömt posta tidigare. Det här var när vi var på rosendals trädgård och myste hela familjen i gräset. Det var så varmt denna dag så dessa luftiga plagg passade perfekt.

shorts & slippers – zara,  blus – gina tricot

Today when I woke up so I was determined that it was Thursday today but no, I latter realized it was Friday today after all haha! When that happens you must be pretty tired and in need of a holiday and vacay. Today I have a day off so I took a nap at noon, reported me to the school, and applied for some new jobs. Tonight I will put up lots of stuff I want to get rid of at blocket.se the plan is to sell everything and start fresh. New style new furniture, new job, new life and hopefully new home. I really need this reboot.

As long as I’m doing this new start so I post an outfit that I forgot to post earlier. This was when we were at rosenlunds garden and the whole family and had a picnic in the grass. It was so hot that day so these airy garments fit perfectly.

shorts & slippers – zara, blouse – gina tricot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind