Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hectic

Untitled
Untitled

Tempot är fortfarande högt och jag läääängtar så till semestern och thailand nu. Men fram tills den 19 september så är det massa jobb som gäller. Just nu är det otroligt fuktigt ute så det är ingen idee att dra igenom plattång i håret så jag kör på annans frisyren tills jag orkar ta tag i det. Är sugen på en kort frisyr men vi får se hur det blir. Gårdagen var jag klädd helt i gina tricot från top till tå förutom armbandet från sophie by sophie.

The pace is still high and I long so for some time off with my family in thailand. But until September 19, it is lot of work on the shedule. Right now it’s incredibly humid out there so there is no point pulling through the hair strightner so im pulling of the pineapple look until I can do something to it. Im thinking of a short haircut but we’ll see how it goes. Yesterday I was wearing all gina tricot from top to toe, except the bracelet from Sophie by Sophie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind