Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Daria Daria…


Vogue-UK-September-2013-Coverdaria-patrick-demarchelier-vogue-2aug13-b

Vogue-UK-September-2013-Daria-Patrick-Demarchelier-1 Vogue-UK-September-2013-Daria-Patrick-Demarchelier-3 Vogue-UK-September-2013-Daria-Patrick-Demarchelier-4 Vogue-UK-September-2013-Daria-Patrick-Demarchelier-5 Vogue-UK-September-2013-Daria-Patrick-Demarchelier-6

 

Den här Daria figurerar på flera märkens reklamkampanjer för hösten aw13-14 och förra månaden på framsidan av vouge paris denna månad på engelska vouges framsida. Älskar allt med detta editorial och vill ju typ också ha ring i näsan när jag ser det här på Daria. Men det blir inget sånt för mig är alldeles för feg. däremot har jag andra planer. Det är så dags för en makeover på mig själv. Trött på håret och hela garderoben. Ny säsong lika med ny stil, look och frisyr.  Inspireras mycket av det här reportaget. Nu kör vi!

This Daria figures in several advertising campaigns for aw13-14 and last month she was at the cover of Vouge Paris this month on English Vogue cover. Love everything about this editorial and crave for the nose ring when I see it here on Daria. But it’s not for me, I’m to much of a coward. However, I have other plans. It is time for a makeover on myself. Tired of my hair and the entire wardrobe. New season equals new style, look and hairstyle. I am very Inspired by this editorial. Here we go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind