Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

July – life & outfits

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
UntitledUntitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Hej finaste trogna läsare!
Nu undrar ni säkert vad jag haft för mig på senaste som gjort att jag inte ens har kunnat blogga som vanligt. Jo jag har ju varit vikarierande butikschef när chefen och de flesta av mina kollegor varit på semester. Ett stort förtroende då jag är typ nyast på jobbet. Men det har gått jätte bra och varit lärorikt och kul samtidigt. Hemma har det varit fullspäckat med aktiviteter samtidigt, jag och älsklingen har gått på två bröllop, hängt i göteborg, firat våran bröllopsdag och fått nya vänner för livet. En tråkig och jobbig sak som hänt är att vi insett att vi inte kan ha kvar våran älskade hund Blanca. Frank och hon funkar inte tillsammans, så sedan han började gå så har det faktiskt varit väldigt jobbigt här hemma. Så nu har hon fått flytta hem till en god vän till oss tills vidare, kanske att hon kan komma komma tillbaka om nåt år eller två när Frank växt till sig lite grann och vi lärt honom att vara omkring hundar men just nu är han för liten för att förstå och hon för stark för att vara nära honom.
Annars är livet ganska snällt mot en och vi håller på att förbereda oss inför våran semester till thailand som bär iväg den 19 september.

Aja, nog om livet och tillbaks till ytligheter och mode som den här bloggen faktiskt handlar om. Då jag inte haft tid att riga upp kamerastativ blixt och kamera som jag brukar göra när jag fotar mina outfits så har jag fått ta selfies med mobilen i diverse speglar, älsklingen har också fått hjälpa till att ta några shots, som när vi var i göteborg. Så här kommer allafall mina samlade outfits från juli månad, några har ni kanske redan sett på instagram till om med @chrystelleeriksberger heter jag där om ni vill följa mina vardagar med Frank. Nu ska vi ner till parken och poolen, Frank ska bada och jag ska fota bikini bilder. Tjohoo!!


Hello finest loyal readers!
Now you may ask what I have beem doing lately that made ​it impossible for me to cope with blogging. Well I’ve been a deputy store manager when the manager and most of my colleagues have been on vacation. A lot of confidence when I’m kind newest on the job. But it has gone really well and been educational and fun at the same time. At home, it has been packed with activities simultaneously, me and my darling have been to two weddings, hung out in Gothenburg, celebrated our wedding anniversary and made ​​new friends for life. A boring and annoying thing that happened is that we realize we can not keep our beloved dog Blanca. Frank and she does not work together, so since he started to walk, it has actually been very hard here at home. So now she had to move in with a good friend of us until further notice, maybe she could come back in about a year or two when Frank grown up a little bit and we taught him to be around dogs but right now he is too small to understand and she too strong to be near him.
Otherwise, life is pretty kind to one and we are preparing ourselves for our holiday to Thailand wich is taking off on September 19th.

Oh well, enough about life and back to the superficialities and fashion that this blog is really about. Since I have not had time to rig up camera stand, flash and camera as I usually do when I shoot my outfits. I had to take selfies with cellphone in various mirrors, my darling has also helped to take some shots, like when we were in Gothenburg. So here are my overall outfits from the month of July, some you may have already seen on instagram @chrystelleeriksberger is my name there if you want to follow my weekdays with Frank. Now we’re going down to the park and the pool, Frank is gonna play in the pool and I’ll shoot bikini pictures. Wihoo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind