Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Isabel Marant fw 13 Campaign


tumblr_mq1sac32KZ1qb7sjyo1_500

Alla höstkampanjer rullar sakta men säker in och jag älskar att titta och inspireras av dom. Det säger så mycket mera om en kollektions vision när det är i en miljö och i ett sammanhang. På catwalken får man ju se hela kollektionen men inte i det mest inspirerade sammanhanget kanske. Den första som kommer upp här på bloggen är Isabel Marant. Jag älskar hennes chica, franska,och bohemiska stil och i år är det ju extra kul eftersom hon gör ett samarbete  och en kollektion för H&M. Daria är ju en av mina favorit modeller. Älskar hennes effortless look här. Börjar längta liiite till hösten nu.

All autumn campaigns are rolling in slowly but and I love to watch and be inspired by them. It says so much more about the Collections vision when it’s in an environment and in a context. On the catwalk one can always see the whole collection but not in the most inspiring context perhaps. The first campaign that comes up here on the blog is Isabel Marant. I love her chic, French, and bohemian style, and this year it’s extra fun because she is doing a collaboration and a collection for H&M. Daria’s one of my favorite models. Love her effortless look here. Starting slowly to yearn for autumn now.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind