Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Get Raw!

_DSC0484
_DSC0488

 

När man ska träna regelbundet och bygga muskler så ska man veta att 30% är det man gör på gymmet och 70% är vad och hur man äter. Jag försöker att äta regelbundna tider och inte äta middag senare än 18 på vardagar. Jag äter alltså 5 mål om dagen (frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag) med ett viss intervall. Tyvärr finns det inte alltid tid att fixa värsta nyttiga mellanmålet så då är det bra med nyttiga och näringsrika bars. Jag har precis upptäckt dessa Get raws som finns i olika smaker. Dom är gjorda på helt råa råvaroror och innehåller massa nyttigt och mycket enrgi så man orkar mer. Min favorit just nu är raspberry goji. Du kan läsa mer om innehållet och de olika raw food produkterna här.

When to exercise regularly so you should know that 30% is what you do in the gym and 70% is what and how you eat. I try to eat regular times and do not eat dinner later than 18 on weekdays. I then eat 5 meals a day (breakfast, snack, lunch, snack, dinner) with a certain interval. Unfortunately there is not always time to fix a healthy snack so then it’sgood with some healthy and nutritious bars. I’ve just discovered these Get raws available in different flavors. They are made entirely of raw food and contains lot of nutrions and a lot of enrgi so you can do more. My favorite right now is the raspberry goji. You can read more about the contains and the diffrent raw food products here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand