Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Change of heart…

bild-3
bild-1
bild

 

Precis innan jag skulle börja göra mig iordning för kvällen i onsdags så kom jag på att jag inte alls ville ha kjol på mig. Började rota i garderoben och hittade inget jag gillade. Så alltid när jag får klädångest så går jag på klassiker och plagg som jag vet att jag kommer garanterat känna mig snygg och bekväm i. Dessa vintage jeans är ett sånt plagg. Rumpan blir perfekt i dessa och dem funkar bra till låga skor samt klackar. Till fest är ju klackar lite roligare, så jag satstar på ett par enkla svarta spetsiga klackar. Upp till ett svart baslinne med smala band, skinnjackan och mini chanel. Voila!

Just before beginning to make myself ready for the evening on Wednesday, I realized that I did not want to wear a skirt. I started rummaging through the closet and found nothing I liked. As always when I get ”clothes anguish” I go for the classic peices and garments that I know I will certainly feel stylish and comfortable in. These vintage jeans are one of those garments. My ass looks perfect in these, and they run well with flat shoes and high heels. The high heels are a little more fun, so I put on a pair of simple black pointy heels. Up to a black basic top with strappy stripes, leather jacket and mini chanel. Voila!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand