Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Emma S. Rue de Varenne

emma107
emma8 emma9 emma10 emma11

Jag var på en super trevlig pressfrukost för Emma S lansering av hennes första doft. Hon har hämtat inspiration från paris och dess gator. Personligen älskar jag doften den är fräsch men ändå rätt tung. Med doft av patchouli, orange blossom och vanilj. Om ni inte har så tycker jag ni ska kolla in hennes andra produkter i hudvårdserien älskar hennes produkter och använder mig av några av dem. Man fick med två andra prover i påsen så jag ska testa dem och lämna en liten recension. På bilderna ser ni parfym flaskan, Emma och hennes mamma, frukosten vi fick och en bild på söta Julia jag träffade igår. Hon tog fina outfitbilder på mig som kommer upp här strax. Stay tuned!

I was at a super nice press breakfast for Emma S launch of her first fragrance. She was inspired by Paris and its streets. Personally, I love the scent, it’s fresh but still rather heavy. With the scent of patchouli, orange blossom and vanilla. If you have not, I think you should check out her other products in the skincare line. I love her products and am using some of them. The perfume came with two other samples in the bag so I will test them and leave a little review. In the pictures you can see the perfume bottle, Emma and her mother, the breakfast we got and a picture of sweet Julia I met yesterday. She took great outfit pictures of me coming up here shortly. Stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand