Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Botanical garden

_DSC0432
_DSC0431
_DSC0426
_DSC0393
_DSC0397
_DSC0401
_DSC0422
_DSC0409
_DSC0398
_DSC0396

 

Det ligger en jätte fin liten trädgårdsförening i skogen en bit bort från där jag bor. Går förbi där varje dag när jag lämnar Frank på dagis. Idag hade jag lite tid över så jag passade på att fånga dagens outfit bilder där. Skulle kunna suttit där i flera timmar och bara andats den friska luften. Sommaren är verkligen här nu och det känns underbart härligt. I helgen utlovas det strålande väder och jag är ledig så det kanske blir en spontanare ut till landet med familjen och några vänner. Grilla och årets första dopp kanske?

Blus från indiska, jeans från diesel, jacka från H&M Trend gammal men finns liknande här, hatt från stetson och loafers från zara.

There is a really nice little gardener in the woods a short distance away from where I live. I pass there every day when I leave Frank in kindergarten. Today I had some free time so I took the opportunity to catch today’s outfit pictures there. Could be sitting there for hours just breathing the fresh air. Summer is really here now and it feels wonderfully beautiful. This weekend promises glorious weather and I’m free so it might go for a spontaneous trip to the country with the family and some friends. barbecue and the first dip maybe?

Blouse from Indiska, jeans diesel, jacket from H&M Trend old but they have similar here, hat from stetson and velvet slippers from Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Alltså den där skinnjackan! Älskar den och behöver ny då min gamla är lite tajt över ryggen. Så kollade jag efter den där på tradera och hittade direkt i rätt storlek och allt. Gah! Dock alldeles för högt pris, men sugen är jag. Och snygg är du! Puss

    Anna Weinreich 2013-05-30 18:51:20 http://Www.dansedockan.blogspot.com
    Svara
  • Alltså den där skinnjackan! Älskar den och behöver ny då min gamla är lite tajt över ryggen. Så kollade jag efter den där på tradera och hittade direkt i rätt storlek och allt. Gah! Dock alldeles för högt pris, men sugen är jag. Och snygg är du! Puss

    Anna Weinreich 2013-05-30 18:51:20 http://Www.dansedockan.blogspot.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand