Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

New in

_DSC0371
_DSC0360
_DSC0363
_DSC0364
_DSC0373
_DSC0375
_DSC0376

I juli ska vi gå på två bröllop jag och min make. Han har redan hittat en superfin blå kostym på mitt jobb som han ska vara stilig i. Vi älskar ju att matcha varandra så jag tänkte också gå i blåa toner. Jag har en jätte fin blå spetskjol som jag ska ha och igår på stan köpte jag dessa pumps som är perfekt i basgarderoben i väntan på ett par christian louboutin pigalle i svart lack. Dessa kommer från topshop och är i svart mocka. Jag kommer matcha min spetskjol med den här blusen som jag också fyndade igår på H&M. Älskar ju Dries van Notens kollektion för sommaren och kopierar min inspiration och outfit rakt av därifrån likaså smink och accesoarer. Så nu när det är klart så ska det bara bokas hotel. Kungälv here we come!

In July, we are invited to two weddings. My hubby has already found a super nice blue suit at my job that he will be handsome in. We just love to match each other so I thought I also go in blue tones. I have a really nice blue lace skirt that I will have on and match with  these shoes i found yesterday. they are perfect in the basic wardrobe in anticipation of a pair of christian louboutin pigalle in black lacquer. These come from topshop and comes in black suede. I will match my lace skirt with this blouse which I found yesterday at H&M. Love the Dries van Notens collection for summer and copying my inspiration and outfit straight off from the collection also makeup and accessories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand