Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wishlist

wishlist

Om jag fick önska mig vad jag ville just nu så skulle jag vilja ha dessa grejer. Hur snygga är inte skorna från alexander wang i blått skinn? Kjolshortsen från zara är ett riktigt bloggplagg men jag älskar dom ändå. Jag älskar ju kort kort och nakna ben på sommaren så dom skulle passa mig perfekt. Den balenciaga inspirerade toppen är från H&M  och tyvärr slutsålt i vitt men har sett att det finns i svart online kanske att dom fyller på i butikerna. Sist men inte minst är det klassiska moschino bältet som jag velat ha super länge, jag älskar ju kombinationen svart och guld så den skulle passa bra in bland mina andra accesoarer.

If I could choose what I wanted right now, I would like to have these things. How hot are the shoes from alexander wang in blue leather? Skirt shorts from zara is a real blog garment but I love them anyway. I love short shorts and bare legs in the summer so they would fit me perfectly. The balenciaga inspired top is from H&M and unfortunately sold out in white. Last but not least is the classic moschino belt that I wanted to have super long, I love the combination of black and gold so it would fit in among my other accessories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand