Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

All black

_DSC0372
_DSC0374
_DSC0375
_DSC0382
_DSC0384
_DSC0385
_DSC0383

 

Såhär såg jag inte ut idag men jag tyckte denna outfit var roligare att visa upp för er än en tråkig jeans outfit såhär på en onsdag. Kjolen har jag sytt själv, klackar från zara, jacka från Nowhere, linne nytt från bikbok, bälte från zara och örhängen från H&M. Älskar mitt nya linne med smala band från bikbok. Jag kommer bo i det i sommar och det kommer vara utmärkt på stranden i thailand ovanför bikinin. Så nöjd att jag köpte ett i vit också. Måste köpa upp mig på flera linnen med spagetti band det är så fint tycker jag.

Here’s how I did not look like today but I thought this outfit was more to show off to you than a boring jeans outfit on a Wednesday. The skirt I made ​​myself, heels from Zara, jacket from Nowhere, strappy singlet new in from BikBok, belt from Zara and earrings from H&M. Love my new top with thin straps from BikBok. I will stay in it this summer and it will be great on the beach in thailand above the bikini. So happy that I bought one in white too.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind