Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Short Shorts

_DSC0365
_DSC0374
_DSC0369
_DSC0375
_DSC0371
_DSC0378
_DSC0372
_DSC0386
_DSC0389

Men hallå!

Såhär såg jag ut igår eftermiddag när vi var ute i parken och lekte (hade såklart lågskor i parken). Det var otroligt varmt igår så jag passade på att inviga mina nya svarta shorts från zara som jag köpte i helgen. Tror detta blir ett favorit plagg i sommarvärmen. Jag älskar ju att vara barbent så shorts passar mig utmärkt även korta kjolar. Sent på eftermiddagen så åkte den här stickade tröjan på som är en favorit i garderoben, köpte den på MQ när jag var gravid och den hänger fortfarande med, älskar sånna plagg. Skorna är från Tom Ford, glasögon från H&M trend (gamla), väskan är också gammal från H&M och läppstiftet är färgen ”girl about town” från MAC.

Here’s what I looked like yesterday afternoon when we were out on the playground (obviously I put on flats in the park). It was incredibly hot yesterday so I took the opportunity to inaugurate my new black shorts from Zara that I bought this weekend. Think this will become a favorite piece in the summer heat. I just love to be bareleged so shorts suits me perfectly, even short skirts. Late in the afternoon I put on this knitted sweater that is a favorite in the closet, bought it at MQ when I was pregnant and it still hangs with, love these kinds of garments that you want to have forever. The shoes are from Tom Ford, glasses from H&M Trend (old), the bag is also an oldie from H&M and the lipstick is the color ”girl about town” from MAC.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand