Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Advanced Night Repair

_DSC0408
_DSC0400

Jag har varit så sugen på att testa detta serum från Estèe Lauder ganska länge men jag har hållit tillbaka då det kostar en del men nu när min snälla svärmor vart ute och rest så kunde hon köpa en till mig på taxfreen (tack världens snällaste svärmor). Jag är så taggad på att börja prova den så det blir en invigning redan ikväll. Jag lovar att berätta vad jag tycker om den. Nu ska jag kolla på serier och bläddra i senaste ELLE jag fick på posten idag.

I’ve been so excited to try this serum from Estee Lauder for quite some time but I’ve been holding back since it cost much, but now that my dear mother in law where out traveling she could buy one for me on taxfree (thank you the kindest mother in law) . I’m so psyched to start trying it so it will be a premier before bedtime this evening. I promise to tell you what I think about it. Now I’m gonna watch some series and browse the latest ELLE I got in the mail today.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind