Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mini Skirt

_DSC0360
_DSC0354
_DSC0358
_DSC0364
_DSC0369
_DSC0374
_DSC0377
_DSC0378
_DSC0380
_DSC0394
_DSC0397
_DSC0402
_DSC0383

 

ÄNTLIGEN kan jag vara barbent och bära shorts och korta kjolar och framförallt alla mina älskade klackar som bara står och väntar under vinterhalvåret. Den här kjolen köpte jag i vintras på H&M trend och det är verkligen ett plagg jag kommer bo i i sommar. Såg för någon vecka sedan att dom fått in likadan fast vit, fundeerar på att införskaffa den med. Min perfecta oversizade tshirt har jag lånat från min mans garderob. Det är även han som tagit dessa fina bilder (tack babe). I vanliga fall så fotar jag ju själv med självutlösare och stativ. Men det är kul att variera med lite såna här rörligare bilder ibland. Klackarna är favoriter från zara som jag köpte förra sommarn, skönare klackar får man leta efter. Nelly.com har liknande HÄR. Kavajen är ett gammalt rea fynd från GT och armband från Sophie by Sophie. Nu ska jag strax svida om för ett besök på gymet. Hoppas ni får en trevlig lördag!

FINALLY, I can be bareleged and wear shorts and short skirts, and above all my beloved heels just waiting during winter. This skirt I bought last winter at H&M trend and it is indeed a garment I will stay in in the summer. Saw a couple of weeks ago that they received the same skirt but in white, thinking of getting it to. My perfect oversized tshirt I borrowed from my husband’s closet. It is also he who took ​​these great pictures (thanks babe). Normally I shoot myself with the self-timer and tripod. But it’s fun to variate a bit like these pictures sometimes. The heels are favorites from Zara that I bought last summer, comfortable heels is hard to find. Nelly.com have similar HERE. The jacket is an old sale find from GT and bracelets from Sophie by Sophie. Now Gym time. Hope you have a nice saturday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand