Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skater

_DSC0386
_DSC0379
_DSC0378

 

Hey boys & girls!

Busy start på veckan men igår efter middagen hann jag gå ner till parken med familjen och hundarna för att inviga min nya bräda jag fick i 25 års present. Jag kan ju inte åka skateboard sen tidigare så min man som har åkt sen barnsben lärde mig grunderna och hur man står, tar fart och stannar. Så härlig känsla när man börja få in det och fatta grejen men jag måste öva mycket mera. Brädan jag åker på är väldigt skön och stabil. den är som en kort longboard i modellen och lite bredare än en vanlig bräda. Plus att den har mycket större hjul än en vanlig board. Aja nog om det och tillbaka till ytligheterna. På mig hade jag en college tröja från zara, jeans från H&M, leopard skor från vans, NY keps och solglasögon från lindex.

Hey boys & girls!

Busy start to the week but yesterday after dinner, I had time to go down to the park with the family and the dogs to inaugurate my new board I got as a birthday gift by my husband. I can not skate from before so my husband who has been doing since childhood taught me the basics how to stand, taking off and stop. Such a great feeling when you start getting a hang of it but I need to practice more. The board I go on is very comfortable and stable. it’s like a short version of a longboard and a bit wider than a standard board. Plus it has much larger wheels than a standard board. Oh well enough of that and back to the shallow things in life. I wore a sweatshirt from Zara, jeans from H&M, leopard shoes from vans, NY hat and sunglasses from Lindex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind