Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#FranksFashion

_DSC0386
_DSC0390
_DSC0395
_DSC0381
_DSC0397
_DSC0399
_DSC0401
_DSC0404

 

Ni som följer mig på instagram har ju sett min lille Frank och hashtagen Franks Fashion. Jag älskar att klä upp min son i fina outfits och att köpa kläder till honom. När jag var liten hade jag redan då ett stort intresse för kläder då mina föräldrar också hade det. Jag hoppas att det ska gå lite i arv till Frank. Jag har allafall fått mycket efterfrågningar på modebilder/outfits på Frank så jag börjar med dessa bilder från igår när vi hängde i parken. Han rockar en ramones body som han fått från sin uncle Jesper, jeans från polarn o pyret likaså mössan, skor addidas, strumpor mini rodini, och jacka från lindex.

If you follow me on instagram you have seen pics of my little Frank and Franks Fashion hastag. I love dressing up my son in cute outfits and to buy clothes for him. When I was little, I had already a great interest in clothes because my parents also had it. I hope it will pass down to Frank. I’ve certainly had a lot of  requests on fashion pictures/outfits on Frank so I start with these photos from yesterday when we hung out in the park. He’s rocking a Ramones body which he received from his uncle Jesper, jeans from Polarn o Pyret likewise hat, shoes addidas, socks mini rodini, and jacket from Lindex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand