Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BFF date @ Boqueria

boqueria

I onsdags efter jobbet plockade bästa Matilda upp mig för lite kvalitetstid. Ni som har hängt med i min blogg i alla dessa år vet ju att Mattan är min absolut bästa vän BFF som man säger i usa. Vi har gått igenom nästan allting tillsammans och det finns ingen som känner mig så väl som hon. Allafall, nu när man liksom är vuxen så hinner man inte alls lika mycket på samma sätt som förut.så jag värdesätter verkligen min tid med mina vänner. Allafall vi vart bjudna på cava festival på Bouqeria så vi passade även på att äta romantisk middag för två. Hade enriktig topp kväll och fick desutom hänga lite med några av mina blogg kollegor. Kvällens outfit kommer upp strax.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind