Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

At sea

Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-1Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-11Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-3 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-12 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-10 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-13
Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-6 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-9 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-2 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-8 Edita-Vilkeviciute-by-Gilles-Bensimon-for-Vogue-Paris-May-2013-7 edita-vilkeviciute-by-gilles-bensimon-for-vogue-paris-may-2013

 

Vogue Paris issue May 2013Calme blanc with Edita VilkeviciutePhotographed by Gilles Bensimon and styling by Geraldine Saglio

Sommar, sommar, sommar! Blå himmel och klar blått vatten vill jag h just nu. Precis som i detta editorial.  Precis såhär vill jag också senut när vi hänger på våran båt i sommar, ska nog kopiera sista och första outfiten rakt av till midsommarafton då vi som tradition alltid tar båten till vaxholm och firar med makens mamma. Jeans, krispiga vita skjortor, espadrilles och randiga tröjor precis som det sa vara under sommarn. Det är nog dags att uppdatera sommargarderoben med nya basplagg.

Summer, summer, summer! Blue skies and clear blue waters, I h right now. As in this editorial. Just like I would also senut when we hang on our boat in the summer, will probably copy the last and first outfit straight off the Midsummer Eve when we traditionally always take the boat to Vaxholm and celebrating with her ​​husband’s mother. Jeans, crisp white shirts, espadrilles and striped shirts just like it said to be during the summer. It’s probably time to update your summer wardrobe with new garments.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind